γηροκομειο νοτιων προαστιων

ΕΜΕΙΣ

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Στέγης Στοργής ΕΚΑΒΗ

Στο "Εκάβη" η ζωή σημαίνει ποιότητα, άνεση, δραστηριότητα, συντροφιά και αγάπη.

Μια αληθινή Στέγη και Σχέση στοργής.

Η Τρίτη Ηλικία είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας, πρόσωπα αγαπημένα από το συγγενικό ή το φιλικό μας περιβάλλον. Είναι οι συνάνθρωποί μας που αθόρυβα, διακριτικά και με αγάπη μεταγγίζουν στην ψυχή και τη σκέψη μας τη σοφία τους, διεκδικώντας λίγη στοργή και συντροφικότητα.

Η απόφασή να μείνουν σε ένα γηροκομείο τους κάνει να πιστεύουν ότι κλείνει ένας κύκλος ζωής, μελαγχολούν κοιτάζοντας προς τα πίσω, διότι πιστεύουν ότι δεν θα προλάβουν να κάνουν όσα ήθελαν να κάνουν . Η αλήθεια όμως είναι ότι η τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος εξίσου δημιουργική, παραγωγική και δυναμική στη ζωή των ανθρώπων. Είναι η περίοδος που ο άνθρωπος, βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια, χαίρεται και δίνει σημασία σε απλά πράγματα που οι νέοι δεν έχουν την ωριμότητα που χρειάζεται για να τα εκτιμήσουν.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους αυτούς μια ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΡΓΗΣ που να τους ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους, πνευματικές, ψυχικές και σωματικές, προσφέροντας περιποίηση, αγάπη και ενθαρρύνοντας την συχνή επίσκεψη των συγγενικών προσώπων, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας.

ΕΜΕΙΣ