γηροκομειο νοτιων προαστιων

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ΕΚΑΒΗ ιδρύθηκε το 1998 από την σημερινή διευθύνοντα σύμβουλο Σοφία Κάννα και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να αναγνωριστεί από πελάτες και συναδέλφους ως μία από τις καλύτερες μονάδες που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στα Νότια Προάστια.

Η Σοφία Κάννα κόρη πολύτεκνης οικογένειας, μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 6 εγγονιών από μικρή έδειξε την αγάπη της στην φροντίδα όσων έχουν ανάγκη. Από το 1982, ως ενδιαφερόμενη μητέρα, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στο χώρο της εκπαίδευσης διατελώντας επί σειρά ετών Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο καθώς και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 1ου Δημοτικού και 13ου Νηπιαγωγείου Γλυφάδας.

Το 1997 απαλλαγμένη από τις έντονες οικογενειακές της υποχρεώσεις, αποφασίζει να ιδρύσει την πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ΕΚΑΒΗ, με σκοπό να ικανοποιήσει δύο βασικές της ανάγκες. Πρώτον την επιθυμία της να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με αξιοπρέπεια και θαλπωρή και δεύτερον να συνεχίσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, που διέκοψε προκειμένου να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή των παιδιών της.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΜΕΙΣ